schoolWise

 

Snel naar:

Kalender 2018-2019.pdf

informatieboekje-algemeen- 2017-2018.pdf
informatiekatern-kleuters_2018-2019.pdf

Schoolgids2018-2019.pdf

 

https://www.kivaschool.nl/ouders/

Protocol-2016-definitief.pdf

Nieuwsbrief 8, 2018 - 2019.pdf

Nieuw in Fotoalbums in mijnalbum.nl

Sinterklaas 

Lampionnenfeest

Boeken online

Klik op de afbeelding hierboven om naar de speciale bestelsite te gaan of klik hier voor meer informatie

Sinds 1-1-2017 kunt u gebruik maken van onze interne VSO/BSO van Kidscasa.


 

 

login

Aanmelden leerlingen

Uw kind wordt vier jaar..

In de gemeente Noordenveld ontvangen de ouders van leerlingen die in de loop van het komende schooljaar 4 jaar worden een brief over de aanmelding. Dit vindt plaats aan het begin van elk kalenderjaar.

 

In de maand februari organiseert De Hoeksteen jaarlijks een open dag waar u, samen met uw kind een kijkje kunt nemen, in de school. U kunt op de open dag, zo binnen lopen en in gesprek gaan met de intern begeleider, een aantal ouders en de directeur.

Daarnaast geven we een rondleiding door de hele school.

 

Ook is het altijd mogelijk om een gesprek aan te vragen met de directeur. U kunt daarvoor telefonisch contact opnemen met de school (050-5018556) of via de mail  hoeksteen@pentaprimair.nl . Tijdens het kennismakingsgesprek is ook uw kind(eren) van harte welkom.

 

Aanmelding kan plaats vinden door middel van het insturen van een aanmeldingsformulier naar de gemeente.  Deze formulieren worden daarna doorgestuurd naar de scholen. De aanmelding moet worden gezien als een verzoek tot toelating op de school van uw keuze. Voor de daadwerkelijke inschrijving ontvangt u een inschrijfformulier. Dit bewijs van inschrijving moet worden gezien als formele toelating op de school.
 

Tussentijdse aanmeldingen
Bij een tussentijdse aanmelding wordt er een afspraak gemaakt met de directeur voor een gesprek en een rondleiding door de school. Bij het kennismakingsbezoek kan de nieuwe leerling ook meekomen.
 

Kennismaken
Kinderen mogen vanaf hun 4e verjaardag toegelaten worden tot de basisschool. Vlak voor dat moment mogen ze alvast een dagdeel meedraaien.

 

Schooljaar 2016-2017; een nieuw schoolrooster

In het komende schooljaar zullen we overstappen op een ander schoolrooster. De schooldag start voor alle leerlingen  om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. De schooltijden zijn voor alle leerlingen, alle dagen gelijk.

 

de Hoeksteen-folder.pdf