schoolWise

 

Snel naar:

Kalender 2018-2019.pdf

informatieboekje-algemeen- 2017-2018.pdf
informatiekatern-kleuters_2018-2019.pdf

Schoolgids2018-2019.pdf

 

https://www.kivaschool.nl/ouders/

Protocol-2016-definitief.pdf

Nieuwsbrief 8, 2018 - 2019.pdf

Nieuw in Fotoalbums in mijnalbum.nl

Sinterklaas 

Lampionnenfeest

Boeken online

Klik op de afbeelding hierboven om naar de speciale bestelsite te gaan of klik hier voor meer informatie

Sinds 1-1-2017 kunt u gebruik maken van onze interne VSO/BSO van Kidscasa.


 

 

login

Ouderraad

Welkom op de pagina van de Ouderraad

Graag stellen wij ons aan u voor en geven wij u uitleg over de activiteiten en verantwoordelijkheden waarmee de Ouderraad is belast. De Ouderraad van De Hoeksteen bestaat uit ouders en leerkrachten van De Hoeksteen. Met veel enthousiasme dragen we zorg voor het (mede) organiseren van een heel aantal activiteiten op school. 

 

Leden Ouderraad 

De Ouderraad kent op dit moment (2018) de volgende leden: Wendy Piest (voorzitter), Trienke Bosma en Elsa Dorsman als teamleden van De Hoeksteen, Josephine van der Heide, Marian Leeuwinga, Gerdien Meijer (verkeersouder), Astrid Mertens, Geerke Spandaw-Heijs en Luciënne Winkels. Daarnaast zijn de volgende klassenouders lid: Ilse Adham, Tanja van Boeschoten, Sjoukje Boiten en Janneke Schurer. 

Het is wenselijk om per groep één klassenouder vertegenwoordigd te hebben in de Ouderraad. De duur van de zittingstermijn van een regulier lid is in principe 4 jaren. En voor een klassenouder is de termijn 2 jaren.

Wat doet de Ouderraad

De Ouderraad ondersteunt - met veel enthousiasme en plezier - de school door het (mede) organiseren van diverse activiteiten tijdens de feestdagen (Kerst, Pasen, Sinterklaas etc), sportdagen, koningsspelen, schoolfotograafdag en het schoolfeest. Een lid heeft een speciale functie t.a.v. het verkeer rondom de school.  Daarnaast verleent de Ouderraad ondersteuning bij (kleine) onderhoudsklussen.  De insteek is de school te ontlasten en de saamhorigheid te vergroten.

 

Vergaderingen

De Ouderraad vergadert ongeveer 6 maal per schooljaar.

Wilt u meer informatie, aarzelt u niet en neemt u contact op met een van onze leden.

 

Namens de Ouderraad, Wendy Piest, voorzitter